V-ați cunoscut la film? Atunci faci parte din GALA SFR 10

Cuplurilor li se dedică 10 minute din Gala de pe 12 iunie, cu tricouri de cinefili îndrăgostiți

La un deceniu al Festivalului Serile Filmului Românesc, organizatorii lansează campania 10 cupluri de film. Cuplurile care s-au cunoscut la film sau au avut prima întâlnire la film, se pot înscrie în campanie. În data de 12 iunie, la Gala SFR din Piața Unirii, de la ora 20.30, cuplurilor selectate li se vor dedica zece minute din eveniment și vor primi tricouri în ediție limitată, personalizate cu mesajul campaniei.

“Vrem să aflăm zece povești de iubire care au un început filmic și care să facă în continuare parte din povestea festivalului nostru dedicat filmului românesc. La zece ani, trebuia să marcăm cu un zece acest moment, alături și prin spectatorii noștri. Ne place să credem că am și educat publicul, de aceea, acum îl invităm la o poveste de film, cu film, despre ei”, spune Andrei Giurgia, directorul SFR.

Festivalul Serile Filmului Românesc începe pe 12 iunie și se va desfășura până pe 16 iunie, în Piața Unirii, Tiki Village, Ateneul Național din Iași, Palas Iași, Hala FIX, Sala Teatru la CUB a TNI, Pleiada Boutique Hotel, Parcul Regele Ferdinand din fața Primăriei Municipiului Iași.

Detalii despre program: www.festivalsfr.ro.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *