Paula Chirilă | actriță

Născută la Iași, Paula Chirilă este actriță de film, teatru și televiziune. A debutat pe scena teatrului de la Oradea, iar pe lângă cariera de actriță, Paula a cântat, pentru o scurtă perioadă de timp, în formația Boema din Oradea.

Recunoaște că cel mai fericit moment din viața sa este momentul intrării la facultatea de teatru și primul contact cu televiziunea, la Antena 1. Debutează pe marele ecran în 2006 și tot în acest an devine deținătoarea premiului Cea mai bună actriță de comedie. Paula este apreciată pentru spontaneitatea sa în lucrul la televiziune, iar în unul din interviurile sale spune: „Deși ca actor trebuie să joci ceea ce ți se dă, trebuie să te mulezi pe personaj, mie nu mi s-a întâmplat să fiu nemulțumită, să refuz un rol”.

Recunoaște că îi place să intre în rolul unei țigănci, a unei femei de la țară sau în orice rol care nu e specific personalității sale, preferând provocările. La festival, Paula Chirilă ajunge la proiecția filmului Scurtcircuit, în care interpretează rolul Ralucăi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *