Mulțumim, Papucei!

Alături de Serile Filmului Românesc și în acest an, Papucei vine cu multe modele noi de încălțăminte, care mai de care mai dichisite și unice.

Fiind unul dintre cele mai vechi branduri din România, cu sediul la Iași, Papucei este renumit pentru deschiderea sa la tot ce înseamnă nou și pentru pasiunea și talentul cu care Angela Vasiliu concepe modelele, fiecare fiind o lume în sine. Papucei înseamnă conceptualizarea a ceea ce purtăm. STIL ȘI UNICITATE

Stilul produselor realizate de Papucei este clădit de cele trei cuvinte : creativitate, culoare și eleganță. Realizate din piele naturală, lucrate manual, modelele devin populare în toată lumea. Cel mai important este că dau dependență: după ce porți Papucei, nu mai poți merge pe alte tălpi.

Elementele cheie precum nuanțele metalice, finisajele ce dau un aer nostalgic și învechit și aplicațiile unice dau contur brandului și îi oferă „semnătura” sa. Mai mult decât un atelier, Papucei este o adevărată academie, unde vin specialiști în ale frumosului și creeaza pentru confortul fizic, dar si vizual al clienților brandului.

Mulțumim, Papucei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *