Ne unim prin film, la Hotel Unirea

Hotel Unirea Iași își propune să unească, pentru al doilea an consecutiv, actori, regizori, jurnaliști, voluntari și organizatori ai festivalului Serile Filmului Românesc, chiar în inima Iașului, acolo unde este amplasat.

Ne-a cucerit atât pe noi, cât și pe invitații noștri cu eleganța și ospitalitatea sa. Fiind cel mai mare hotel din Iași, Hotel Unirea oferă servicii de patru stele la înălțimea așteptărilor, iar atmosfera din cele 186 de camere este filmică.

Reprezentanții hotelului și-au propus, încă de la prima ediție în care ne-au fost parteneri – SFR 11, „să 𝘧𝘢𝘤𝘦𝘮 𝘥𝘪𝘯 𝘏𝘰𝘵𝘦𝘭 𝘜𝘯𝘪𝘳𝘦𝘢 «𝘊𝘢𝘴𝘢 𝘚𝘍𝘙»”.

„Suntem onorați că, pentru al doilea an consecutiv, suntem partenerul de ospitalitate pentru Serile Filmului Românesc. Felicit organizatorii pentru curajul, profesionalismul și creativitatea de care au dat dovadă în organizarea la Iași a unui eveniment atât de important pentru lumea filmului românesc. Vom oferi tot suportul necesar pentru ca acest festival să fie unul de succes. Suntem un mesager al ospitalității și ne dorim ca toți cei care ne trec pragul să se convingă de acest lucru”, spune Simona Vețeleanu, General Manager, Unirea Hotel & Spa.

Al 13-lea etaj al hotelului oferă o perspectivă aparte asupra Iașului nostru colorat, parfumat și plin de istorie. Acolo, la Restaurant Panoramic, găsim mereu cadrul perfect de scris mari povești și iubiri. Suntem bucuroși că de acolo, de la înălțime, dăm „START FESTIVAL”, alături de invitați speciali.

Pentru noi, Restaurant Panoramic Iași este locația care ne va oferă o perspectivă de 360° asupra filmului românesc.

Fie că vorbim despre conferința de deschidere SFR, fie că ne referim la cazare&masă sau la evenimentele organizate la Hotel Unirea Iasi, știm doar atât: invitații se simt bine și echipa se declară mulțumită de parteneriatul cu 𝗵𝗼𝘁𝗲𝗹𝘂𝗹-𝗲𝗺𝗯𝗹𝗲𝗺𝗮̆ 𝗮𝗹 𝗜𝗮𝘀̗𝘂𝗹𝘂𝗶.

O parte dintre invitații care au fost cazați&răsfățați anul trecut la Hotel Unirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *