Gheorghe Visu | actor

Încă din copilărie, Gheorghe Visu este pasionat de șah, desen, iar mai târziu de actorie. Aventura sa începe la finalul liceului când actorul Mugur Arvunescu îi zice: „Ai o figură interesantă; vino la mine să-ți dau câteva poezii”. Prin șarmul său atrăgător și fizionomia masculină, acesta este observat de marii producători din cinematografe și obține mai multe roluri alături de marii actori.  

Este aplaudat în sălile de teatru, iar de mai bine de 20 de ani joacă cu multă compătimire și devotare la Teatrul Mic din București. Pe pagina sa de socializare, Gheorghe Visu anunță că piesa jucată recent – Vania, ar putea fi ultima, din dorința de a petrecere mai mult timp alături de familie.

Visu se face cunoscut datorită unor seriale în care joacă precum Toate pânzele sus, interpretând rolul vagabondului Black Pedro sau telenovelei Inimă de țigan, având rolul bulibașei State Potcovaru. De asemenea, îl întâlnim în cele mai recente producții precum Câini, Moromeții 2, iar în cadrul festivalului îl puteți urmări la proiecția filmului Ghinionistul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *