FORD ATI MOTORS IAȘI

FORD ATI MOTORS IAȘI susține Festivalul Serile Filmului Românesc cu toți caii-putere de care are nevoie. Alături de noi de peste trei ani de zile, reprezentanța FORD Iași ne-a purtat pe drumurile orașului, între aeroport și marele ecran, dar și pe drumurile României, între București și Iași. De-a lungul colaborării, invitații din lumea cinematografiei s-au bucurat de confortul oferit prin cele mai noi modele pe care le-am „testat” filmic la SFR.

 

DESPRE FORD. Ce model avem în 2018 la SFR?

Companie globală cu sediul la Dearborn, Michigan, Ford Motor Company, cu tradiție de peste 100 de ani, impresionează continuu prin prisma unei game complete de autovehicule, camioane, SUV-uri și autovehicule electrice Ford, precum și autovehicule de lux Lncoln.

Printre acestea, se numără și noul SUV Ford #EcoSport ce se află în concordanță cu farmecul Festivalului SFR. Noul model oferit de cei de la Ford întrunește imaginea de ansamblu a autoturismului perfect, racord cu un eveniment de amploare. Dinamica, rafinamentul, îmbinate armonios cu cele 12 nuanțe de culoare îndrăznețe pentru plafon, convertite într-un model compact, se completeaz totalmente cu caracteristicile artei cinematografice.

   SUV Ford #EcoSport oferă siguranță prin definiție, datorită înaltei calități a tracțiunii și aderenței pe șosea și nu numai. Sistemul este combinat cu avansatul motor diesel EcoBlue de 1,5 litri, care dezvoltă până la 125 CP și un nivel optimizat al emisiilor.   Invitații se vor delecta, de asemenea, cu o experiență unică în calitate de pasageri prin intermediul unei liste de tehnologii sofisticate, ce include un interior ergonomic cu ecrane tactile de până la 8 inch, volan încâlzit și, nu în ultimul rând, un sistem audio premium B&O PLAY.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *