Filmele bune sunt la înălțime cu Unirea Hotel & SPA

Bun venit la Hotel Unirea! Bun venit în inima Iașului! Așa au fost întâmpinați în ultimii doi ani invitații Festivalului Serile Filmului Românesc. Experiențe de patru stele, la cele mai înalte standarde, pentru cei care iubesc, promovează și valorifică cinematografia românească.

Parteneriatul de ospitalitate cu hotelul-emblemă al Iașului devine tradiție. Astfel, pentru al treilea an consecutiv, invitații SFR vor fi cazați în inima orașului.

„Ne bucurăm că pentru al 13-lea an consecutiv, Iașul este gazda festivalului Serile Filmului Romanesc (SFR) și suntem onorați de prezența la Unirea Hotel & SPA a personalităților sonore din lista de invitați a organizatorilor.

În prezent, SFR este un brand cultural important pentru comunitate, la fel cum și hotelul nostru este un reper pentru oraș, iar când mesagerii filmului românesc și mesagerii ospitalității lucrează împreună, Iașul are de câștigat.

Îi felicit pe organizatorii festivalului pentru valoarea culturală pe care o aduc cinematografiei românești și îi încurajez să creeze, în continuare, evenimente de calitate pentru ieșeni” – Simona Vețeleanu, General Manager, Unirea Hotel & SPA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *