Cosmin Dumitrache | videograf

Cosmin Dumitrache a cunoscut domeniul producției video încă din adolescență, începând mai mult din curiozitate și din dorința de a experimenta lucruri noi. Treptat, această încercare a lui de a cunoaște domeniul producției video s-a transformat în pasiune și, mai târziu, a evoluat. Acum lucrează în domeniul în care și-a dezvoltat și pasiunea. A exersat mai mult de zece ani și a învățat foarte mult prin practică. Faptul că a vrut mereu să se perfecționeze l-a ajutat să își dezvolte creativitatea și să facă totul cu mai multă pasiune. 

Din anul 2013, Cosmin Dumitrache face parte din echipa ,,România Sălbatică” și a început să colaboreze cu Dan Dinu la realizarea unor filme documentare. În anul 2015, aceștia doi au pus bazele Nature & Travel Documentaries (NTD), un proiect dedicat filmului documentar.

Videograful Cosmin Dumitrache a realizat filme despre natură și despre protecția mediului alături de cele mai importante ONG-uri din domeniu, precum WWF, Propark sau Conservation Carpathia. Filmul ,,Natura Brașovului”, realizat împreună cu Dan Dinu și Propark, a fost premiat și selectat la mai multe festivaluri din țări precum: Portugalia, Rusia, India, China și Polonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *